Webshop laten maken

Heb je al een fysieke winkel, dan is het slim om daarnaast een webshop te openen. Consumenten gebruiken verschillende manieren om zich te oriënteren en uiteindelijk een aankoop te doen.

Mensen bekijken producten bijvoorbeeld in een fysieke winkel, maar plaatsen online de bestelling of omgekeerd.

Een webshop heeft het voordeel dat je online meer potentiële klanten kan bereiken. Via een webwinkel zal je dus nieuwe klanten werven.

Een ander belangrijk pluspunt is dat je bestaande klanten kan informeren en dat ze kunnen shoppen wanneer zij willen.

Wij bouwen webshops met WordPress en Woocommerce, het is de beste keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Woocommerce is veruit de populairste webwinkel software ter wereld. Het is gebaseerd op de succesvolle WordPress software waarmee wij mooie websites maken.

Als je een succesvolle webshop wil laten maken, zijn er heel wat factoren waarmee je rekening moet houden. Bezoekers moeten snel vinden wat ze zoeken op je website of in je webshop, gebruiksvriendelijkheid is dus van groot belang, anders haken bezoekers af.

Onze Woocommerce webshops zijn gebruiksvriendelijk en mobielvriendelijk (leesbaar op alle schermen), hebben een mooi design en oog voor detail.

Door gebruik te maken van een webshop bereikt je veel meer mensen. Een fysieke winkel is regionaal gebonden en heeft een plaatselijk bereik. Door het opstarten van een webwinkel wordt je zaak voor veel meer mensen zichtbaar. Bovendien werkt jouw webshop 24/7. De consument kan wanneer het hem past je producten bekijken en aankopen. Een mooie webshop zal mensen inspireren en aanzetten om een online aankoop te doen of jouw fysieke winkel te bezoeken.

Met Social Media krijg je zichtbaarheid, maar in combinatie met een professionele webshop of website trek je meer bezoekers aan. Potentiele klanten maken kennis met je producten en diensten. Je bouwt nieuwe klantenrelaties op en verhoogt je omzet.

Wij bouwen voor jouw een WordPress website met eventueel een Woocommerce webshop.

Je kan beginnen met een website en kleine webshop.

Later kan je deze steeds uitbreiden met extra pagina’s en producten, zo kan je de investering spreiden over een langere periode.